HTML

Rivalló

(Élmény)beszámoló vendéglátóhelyekről és szállásokról.

Friss topikok

  • Jubilee: A kedves-italozós-kávézós-falatozós helyek nevében szeretnénk mi is feliratkozni a "Meglátogatandó... (2010.09.13. 17:11) Ajánlott:Barbár Café

Linkblog

2010.12.16. 11:31 kékgyűrűs polip

Ajánlott: Aztek Choxolat

A csontbanyilalló mínuszokban a legkellemesebb élmény valamilyen forró, gőzölgő ital elfogyasztása, erre a célra pedig az Astoriától könnyen megközelíthető forrócsokizó melegen ajánlott. A mindössze szobányi méretű helyre egy kapualjon keresztül juthatunk el.

 

 

A csokizót két fiatal lány pörgeti, akik tudnak ajánlani is, ha szükséges, bár eddigi tapasztalataim alapján erre itt nem lesz szükség: minden csoki igazi ízorgia. Addiktív, de nagyon. Többször bizonyított a szilvás forrócsoki, ezt mindenképp meg kell kóstolni, ha arra jártok.Viszont van egy nagy kísértés, aminek jobb, ha ellenállunk: a nagy adag és a dupla csokimennyiség:D. Higgyétek el, a kicsi is eltelít, a nagyobbtól viszont moccanni sem tudunk majd. A duplacsoki elkerülésére vessünk egy szempillantást a pultban tárolt csokitáblákra. Az egyik forrócsokiban (hogy pontosan melyik, maradjon titok) több tábla is van ebből, a lányoktól tudom:). Szóval csak mértéktartóan:).

Nem szabad megfeledkezni a kávékról sem: két fajta koffeinesből választhatunk, illetve mentes is van:

 

Kiszolgálás:5/5 (kedves, családias)

Kínálat:5/5 (a klasszikusok és az ínyencek is megtalálják számításaikat.)

Minőség:5/5

Ár/érték: 5/5 ( 500-600 forintból már nagyon extrát ihatunk:)

 

Aztek Choxolat

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kávézó ajánlott csokizó


A bejegyzés trackback címe:

https://szemtelenpolipszemek.blog.hu/api/trackback/id/tr822519331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása