HTML

Rivalló

(Élmény)beszámoló vendéglátóhelyekről és szállásokról.

Friss topikok

  • Jubilee: A kedves-italozós-kávézós-falatozós helyek nevében szeretnénk mi is feliratkozni a "Meglátogatandó... (2010.09.13. 17:11) Ajánlott:Barbár Café

Linkblog

2010.09.13. 09:50 kékgyűrűs polip

Ajánlott: El Greco Vendégház Esztergom

Ha olyan úticélt szeretnénk választani, mely könnyen elérhető, városnézésre, hosszú sétákra alkalmas és ahonnan csupán pár perc sétával egy másik országba érhetünk, akkor Esztergom az egyik legjobb választás. A városban bőven akad szálláshely, de mi annyira megszerettük az El Greco Vendégházat, hogy nyaranta mindig ide térünk vissza.

 A szálláshely a vonatvégállomástól pár buszmegállónyira helyezkedik el, közvetlenül a Bazilika alatt. A légkör kimondottan családias, csupán 2 apartman és 2 kétágyas szoba áll rendelkezésünkre, teljesen elfogadható árért, melyhez bőséges reggeli is tartozik     (szoba:12 000/éj/2 fő, apartman: 14 400/éj/2 fő). Az apartman rendelkezik tv-vel, mikróval, fürdőszobával és külön wc-vel, ketten nagyon kényelmesen el lehet férni benne. A tisztaságra is ügyelnek és naponta pótolják, ha valami kifogyott.

A reggelit jó minőségű és többféle pékáru, vaj, dzsem, felvágottak alkotják, emellett joghurtot és reggelizőpelyheket is találunk az asztalon. Előre ki van készítve 1-1 pohár narancslé, illetve többféle tea közül választhatunk. Kérésre a tulajdonos hölgy kávéval is ellát minket, és mivel a szálló vendégei vagyunk, 20% kedvezményt kapunk az italfogyasztásra, mellyel a vendégházhoz tartozó kávézóban is élhetünk. Sajnos úgy tűnik, a válság itt is érezhető, ugyanis csupán hétvégén nyitnak ki, pedig a választék bőséges, legalább 20-30-féle koktélt is készítenek. Vendéglátóink készségesek, kedvesek, még a kerti kapuhoz is saját kulcsot kapunk, így szabadon mozoghatunk.A Párkányba vezető híd pár perces sétával elérhető, Szlovákiába átérve pedig kötelező megálló az általam ismert legjobb koktélbár, de erről majd holnap számolok be :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: szállás kávézó esztergom vendégház


A bejegyzés trackback címe:

https://szemtelenpolipszemek.blog.hu/api/trackback/id/tr862292252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása