HTML

Rivalló

(Élmény)beszámoló vendéglátóhelyekről és szállásokról.

Friss topikok

  • Jubilee: A kedves-italozós-kávézós-falatozós helyek nevében szeretnénk mi is feliratkozni a "Meglátogatandó... (2010.09.13. 17:11) Ajánlott:Barbár Café

Linkblog

2010.10.20. 09:43 kékgyűrűs polip

Ajánlott: Czukor étterem

Az ötödik kerület csendes kis utcájában találjuk meg a pincehelyiséget, melyről már több helyről hallottunk pozitív élményeket.  A késő délutáni érkezésnek köszönhetően még bőven van hely az étteremben - de állítólag a délelőtti csúcsban sincs teltház még. Érdemes melegebben öltözni, mert úgy tűnik, itt még nem indult be a fűtésszezon.

Az étlapon csoportonként 5-6 étel közül lehet választani, de mi most az ajánlás miatt egy-egy pizzát kérünk. A Barcelona összetevői paradicsomszósz, marhahús, bacon, feketeolíva, sajt és ruccola, látványra is szimpatikus, saccra 32 centis lehet, vastagabb tésztából készült. A csirkével ellentétben a marhahús szokatlan feltét, ráadásul szerintem nehezebb is omlósra készíteni, de ezzel itt semmi baj sincs: olvadós, nem rágós darabokkal van dolgunk. A tészta puha, a széleit sem esik nehezünkre megenni, a bacon jó minőségű. Másik pizzánk egy klasszikusabb összeállítás Toscana néven: paradicsomszósz, szárított paradicsom, pármai sonka, sajt és ruccola.  A sonka vékony, ízletes, a szárított paradicsomról első pillantásra meg nem mondtam volna, hogy az. Édeskés, intenzív paradicsomos ízű, lédús szeleteket kapunk, az ízvilága kissé szokatlan, de végülis ízlik, szóval ez a pizza is telitalálat. A választott pizzák kicsit drágábbak a szokásosnál (1620 Ft), de már 1300-1400 Ft-ért is találunk egyszerűbbeket, és nagyon megéri ennyit kiadni érte.

Miután elégedetten - és teljesen jóllakottan, sőt :D - hátradőltünk a kényelmes fotelekben, nem csak az ételt dícsértük magunkban, hanem a vacsora közben elfogyasztott Mojitot is. Ugyan elsőre a pincérlány figyelmeztett minket, hogy talán kifogytak a mentából, szerencsére még lapult egy tisztességes adag valahol, amivel nem is spóroltak a koktélban. Sajnos, ha végig akarjuk inni a választékot, hamar végzünk, mert csak a legismertebb 4-5 koktél közül rendelhetünk.

A kiszolgálás figyelmes, kedves és mosolyt csal az arcunkra az is, amikor az egyik minket kiszolgáló hölgy indiánszökdelésben ér vissza a pulthoz:).

 

 

Kiszolgálás:5/5 (kedves, nem tolakodó, gyors és precíz)

Kínálat:5/5 (a pizzák alapján, nemsokára a főételeket is teszteljük:)

Minőség:5/5 (pizzafronton a legtöbb helyet veri, utoljára a nemrég megszűnt Car Wash-ban ettem hasonlót)

Ár/érték: 5/5 (ilyen minőséget ennyiért kevés helyen kapni)

 

 

Kép:Port.hu

Honlap:Czukor étterem

 

Szólj hozzá!

Címkék: étterem koktél pizza ajánlott v.kerület czukor


A bejegyzés trackback címe:

https://szemtelenpolipszemek.blog.hu/api/trackback/id/tr402385416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása