A főtéren tekintélyes helyet elfoglaló pizzériában már többször jártam, mégis csak utolsó látogatásom sarkallt rá, hogy beszámoljak a helyről. A benti rész a 70'-es, 80'-as éveket tükrözi hírességekről készült fekete-fehér fotóival, ami kellemes retrohangulatot teremt, viszont itt csak 5-6 asztal fér el, így mi inkább a tágas fedett teraszt választjuk, ahol télen fűtés is van, és kellemes zene szól.
A jó minőségű kávék mellett isteni shake kapható töbféle ízben (az amarenás-vaníliásat mindenképp érdemes megkóstolni) és persze alkoholos italokat is szép számban találunk. Az árak Gyöngyöshöz mérve kissé borsosak, de még belefér. A koktélok is tisztességesen vannak elkészítve, minőségi alapanyagokból,de ami maradandó élményt nyújtott, az a Panna Cotta nevű gasztrobloggerek által nagyon felkapott édesség. Az eredeti olasz recept szerint tejből,tejszínből, vaníliából és cukorból és zselatinból készül, első hallásra nem valami nagy durranás. Itt is a hagyományos epres-mentás változatot kínálják, ami ugyan az étlap ígéretével ellentétben nem a két ízből készült öntettel érkezik ( a menta csupán a desszert tetejébe szúrt ágacska formájában van jelen), ám maga a tejszínes krém tökéletes állagú, könnyed, ugyanakkor kielégítő édesség, a hozzáadott eperszósz pedig egészen természetes ízű.
A kiszolgálás színvonalát jól mutatja,hogy a pincérek a részletekre is figyelnek:miután egyszerre adtam le a rendelésem, külön elnézést kérnek, amiért a desszertre pár percet várnom kellett még a kávé érkezése után. A másik nagyon szimpatikus gesztus akkor ért, amikor a kávézót elhagyva a pincér szó szerint utánunk futott, és átadta az asztalon felejtett csomag zsepimet:)
Kiszolgálás:5/5
Kínálat:4/5 (kávétéren lehetne még színesíteni a kínálatot)
Minőség:5/5
Ár/érték:4/5
Fotó:juliansi.blogspot.com
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.