HTML

Rivalló

(Élmény)beszámoló vendéglátóhelyekről és szállásokról.

Friss topikok

  • Jubilee: A kedves-italozós-kávézós-falatozós helyek nevében szeretnénk mi is feliratkozni a "Meglátogatandó... (2010.09.13. 17:11) Ajánlott:Barbár Café

Linkblog

2010.09.09. 09:41 kékgyűrűs polip

Pizza Hut Király utca

Eredeti úticélom egyben a mai nap beszámolója is lett volna, de sajnos a hely megszűnt, így a választás a közelség és a korgó gyomor miatt a Király utcai Pizza Hut-ra esett. Utoljára a 90'-es évek végén jártam ebben az étteremláncban, és egészen kellemes élmények maradtak meg bennem róla, eltekintve a végtelenségig nyúlós, kissé műhatású sajttól. Most azonban ledöbbentem több szempontból is. Először is a hely aránytalanul drága. Egy normál pizza -  ami náluk mindössze 25 cm-es - ezer és ezerháromszáz forint között mozog, a nagy pizzák pedig csupán 35 cm-esek, melyért akár 2350 Ft-ot is elkérnek, amennyiben Pan pizza alapot választunk. Már ez is elég ahhoz, hogy az ember rosszul érezze magát, de ekkor jön az újabb meglepetés: a kihozott pizza (jelen esetben fokhagymás-csirkés, vékony tésztából kérve) szottyadt, teljesen száraz, összesen 4-5 kis darab csirkehús szenved méltatlanul a tányéron, a sajt szintén kiszáradt, szinte meg sem lehet különböztetni se színre, se ízre a tésztától, egyszóval igen hiányos darab. Biztos van, aki engem okolna, hiszen én kértem vékonyat, de aki időnként megfordul pizzériában, az pontosan tudja, hogy normális helyeken a tészta vastagsága és a minőség nem áll egyenes arányosságban egymással. Ugyanakkor a fokhagymával nem spóroltak, az egész tésztában markánsan jelen van, túlzottan is. A ketchup nem igazán tud javítani a borzalmasan száraz összhatáson, cserébe 180 Ft-ba kerül belőle egy kis szószostálnyi adag. Az ásványvíz három decije 400 Ft, pedig mégcsak nem is Evian.

A pincérhölgy pedig a kezdetektől fogva nem palástolja, hogy antipatikusak vagyunk és unja a munkáját, melyet egy-egy másik asztalnál tett "jó,jó, mondjad már és fejezzük be"-nézéssel is tudtunkra ad akaratlanul.

 

 

Kiszolgálás:2/5

Kínálat*:1/5

Minőség*:1/5

Ár/érték*:1/5

 

* Nullát nem adok, de értsd úgy nyugodtan.

Szólj hozzá!

Címkék: étterem pizza


A bejegyzés trackback címe:

https://szemtelenpolipszemek.blog.hu/api/trackback/id/tr382282246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása