HTML

Rivalló

(Élmény)beszámoló vendéglátóhelyekről és szállásokról.

Friss topikok

  • Jubilee: A kedves-italozós-kávézós-falatozós helyek nevében szeretnénk mi is feliratkozni a "Meglátogatandó... (2010.09.13. 17:11) Ajánlott:Barbár Café

Linkblog

2010.09.14. 13:18 kékgyűrűs polip

Párkány: Panda Bár

Esztergomból bizonyára átsétálunk a szomszédos szlovák városba, és nem is kell sokáig bandulkolnunk, hogy megtaláljuk Párkány legjobb koktélbárját. Nemrég  pár méterrel távolabb költözött, de így is maximum 2 perc alatt ott vagyunk, ha a híd után jobbra fordulunk. A hely tágas, jókora terasszal és napernyőkkel fogad minket. A koktélkínálatban a megszokott összeállítások mellett akadnak merészebb próbálkozások is: a szemközti asztalhoz hosszúkoktél érkezik, melyből fejjel lefelé kandikál ki egy nyitott dobozos bomba.Strapabíróbbaknak vagy keménykedőknek a Radioactive Ice Tea-t ajánlom, mely  rum, vodka, tequila, gin, triple sec és valamilyen likőr ütős keveréke, egy bőven elég belőle :). Ami nagyon értékelhető, hogy az italok elkészítésén látszik, hogy tényleg szívvel-lélekkel alkot a mixer: a Tequila Sunrise-on például egy hatalmas szelet dinnye kap helyet , a többi "kötelező" díszítőelem mellett (koktélcseresznye, ernyők, stb). Amit hiányolok, hogy az itallapon nem találjuk meg a koktélok összetételét, de szerencsére a segítőkész pincérhölgyek segítenek nekünk a választásban. Az árak kicsit emelkedtek 2009 nyara óta, de még így is nagyon barátinak mondhatók: átlagosan 3-5 eurót kérnek el egy koktélért, míg a legdrágább 7,8 euróba kerül.

Ha férfiasabb nedűre vágyunk, kapható finom Zlaty Bazant és Krusovice (kb 1 euró/2.5 euró).

 

Kiszolgálás:5/5

Kínálat:4/5 (jöhetne még több koktél, de így is nagyjából húszból választhatunk)

Minőség:5/5

Ár/érték:5/5

Szólj hozzá!

Címkék: sör koktél párkány


A bejegyzés trackback címe:

https://szemtelenpolipszemek.blog.hu/api/trackback/id/tr72295424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása